• 052 / 51.91.42
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Ons adres : Klei 189 te 1745 Opwijk
Aan de haak nr. 51
Aan de haak nr. 51 €9,25

Aan de haak nr. 51

€9,25
Op voorraad
  • Omruilen binnen 14 dagen na aankoop
  • Contacteer ons voor vragen !
Informatie

A Magical Season

Voor je ligt een splinternieuwe Aan de Haak Kerstspecial, boordevol uitdagende projecten die weer met veel liefde zijn gemaakt en ontworpen door onze haakdesigners! Je kunt dus op tijd beginnen met het haken van je eigen versieringen voor in huis of van originele cadeautjes!

Je haalt de warme kerstsfeer in huis met de verrassende snow globe, de kerstboom met mandala’s, de kersthanger inclusief kerstboom en ornamenten én je kunt maar liefst twee kerstslingers maken, waaronder één met lampjes.

De kerstmuts die je ondersteboven ophangt om er een kerstboompje of plantje in te doen is een originele blikvanger in huis. En de kaartenhanger met gnomes is een prachtig accessoire om al je kerstpost in te bewaren!

Wil je een leuk cadeautje geven? Haak dan de kerstdino met een boompje op zijn rug, de gezellige kerstmokkenmet kerstman en -vrouw of de vingerpopjes met kerstthema.

Natuurlijk is het fijn om er mooi uit te zien met de feestdagen! Haak je eigen glinsterende topje en laat je kind stralen in een foute kerstspencer.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review