• 052 / 51.91.42
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Ons adres : Klei 189 te 1745 Opwijk

Button Jam

12
Sorteren op:

ASSORTIMENT VAN CRAFT KNOPEN

Elke pot heeft een assortiment knopen met materialen variërend van 100% nylon, polyester en acryl.

VERLICHT UW CREATIVITEIT

Maak je favoriete items af met de kleurrijke knopen van BUTTON JAM.

Laat je fantasie de vrije loop door eenvoudige voorwerpen aan te passen en te decoreren, en ze om te toveren tot je eigen en originele creaties.

Dozen, lijsten, kerstkaarten en decoraties, schilderijen, kussens en vele andere producten kunnen uniek worden door BUTTON JAM aan je verbeelding toe te voegen.

ECO-DUURZAME KEUZES - 100% GEMAAKT IN ITALIE

Geen enkel onderdeel van BUTTON JAM wordt een verspilling: de glazen potten voor voedsel kunnen, eenmaal gewassen, worden hergebruikt als containers voor kleine artikelen of voor voedsel; alle elementen worden geproduceerd in Parma, de verpakking is 100% Made in Italy.

MOGELIJKE KLEUROPTIES

Elke pot bevat een mengelmoes van knopen met verschillende vormen en in meerdere maten, van dezelfde kleur maar met verschillende tinten. De verschillende formaten van de knoppen variëren van minimaal 11 mm tot maximaal 35 mm. Geef je inspiratie en je inventiviteit de ruimte om unieke producten te creëren die alleen jij hebt. Veel plezier!

CONSUMENTENWAARSCHUWING: Button Jam is geen voedingsproduct. Alleen te gebruiken voor decoratie. Slik de knoppen niet door. Buiten bereik van kinderen onder de 4 jaar bewaren. Het gebruik van Button Jam door kinderen onder de 12 jaar moet gebeuren onder toezicht van een volwassene.