Workshop 4 Kids : Haken

Add to calendar:
Workshop Haken voor Kinderen (8-14 jaar)

Ontdek de Magie van Haken!

Welkom bij onze unieke workshop speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Haken is niet alleen een leuke en creatieve bezigheid, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van fijne motoriek, geduld en doorzettingsvermogen. Laat je kinderen hun eigen kleurrijke creaties maken onder begeleiding van ervaren instructeurs in een veilige en inspirerende omgeving.

Wat kunnen de kinderen verwachten?

  • Basisvaardigheden Haken: Leer de basissteken en technieken van het haken, perfect voor beginners.
  • Creatieve Projecten: Maak leuke en nuttige items zoals armbandjes, sleutelhangers, of zelfs kleine knuffels.
  • Kleine Groepen: Persoonlijke aandacht door te werken in kleine groepen, zodat elk kind de hulp en begeleiding krijgt die het nodig heeft.
  • Alle Materialen Inclusief: We voorzien in alle benodigde materialen, inclusief kleurrijk garen en haaknaalden.

Praktische Informatie:

  • Leeftijdsgroep: 8-14 jaar
  • Duur: 2 uur per sessie


Waarom kiezen voor onze workshop? Onze workshop biedt een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. Door deel te nemen aan onze hakenworkshop, maken kinderen niet alleen iets moois met hun eigen handen, maar ook blijvende herinneringen en mogelijk zelfs nieuwe vrienden.

Inschrijven? Schrijf je nu in  en verzeker je van een plekje in deze populaire workshop! We kijken ernaar uit om jouw kind te verwelkomen en samen aan de slag te gaan met haakplezier!