Verzenden & retourneren


Wij verzenden onze goederen met onze partner GLS.

Standaard verzending:
Voor standaard bezorging in België rekenen wij €6,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75 rekenen wij geen verzendkosten.

 

Nederland

Standaard verzending :
Voor standaard bezorging in Nederland rekenen wij €7,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €100 rekenen wij geen verzendkosten.

U kan ook kiezen om de goederen op te halen in de winkel. Elke bestelling wordt dan voor u klaargemaakt. 

Woont u in Opwijk of Buggenhout ? Dan leveren wij gratis de goederen bij u aan huis. Maak ook hier uw keuze bij de bestelling. (indien u deze leveringswijze kiest en u woont NIET in Opwijk of Buggenhout zullen wij u contacteren om een nieuwe leveringskeuze te maken).

Afhalen in onze winkel : 

U kan steeds de bestelde goederen afhalen in onze winkel. Hier zijn geen kosten aan verbonden en uw goederen liggen klaar voor jou. Deze kan je gemakkelijk en snel komen afhalen. Wanneer de goederen klaarliggen krijgt u automatisch een mailtje toegestuurd.

Woont u in Opwijk of Buggenhout ?

Dan leveren wij gratis de goederen bij u aan huis. Maak ook hier uw keuze bij de bestelling. (indien u deze leveringswijze kiest en u woont NIET in Opwijk of Merchtem zullen wij u contacteren om een nieuwe leveringskeuze te maken).

RETOURNEREN

Je bestelling mag je binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen.

Bestelling retourneren

Als je jouw bestelde producten wilt retourneren, neem dan per e-mail ons (info@knopsmore.be). Geef aan dat je jouw product(en) wilt retourneren.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Nadat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice kun je de producten + de originele aankoopbon retourneren. De producten die je retourneert dienen ongebruikt en onbeschadigd verpakt te zijn in de originele verpakking. Alle haak-, brei- en garenpakketten behoren in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien er producten uit het pakket gebruikt zijn, kan het pakket niet meer worden geretourneerd.

Artikels dewelke gesoldeerd zijn of artikels dewelke duidelijk zijn aangegeven als uitlopend zullen niet worden teruggenomen, met uitzondering van beschadigde levering of foutieve levering.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Knops & More gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw rekening.

Bij foutieve verzending dewelke door Knops & More worden gemaakt zullen uiteraard verzendkosten als ook de goederen door ons vergoed worden.

Heeft u hieromtrent vragen ? Aarzel uiteraard niet ons te contacteren !