Workshop 4 Kids : Polymeerklei

Add to calendar:
Workshop Knutselen met Polymeerklei (8-14 jaar)

🌟 Creatieve Fun voor Jongeren! 🌟

Geef je kind de kans om hun fantasie tot leven te brengen met onze interactieve en kleurrijke workshop knutselen met polymeerklei! Speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 14 jaar, biedt deze workshop een perfecte combinatie van plezier en educatie.

Wat kun je verwachten?

✨ Inleiding tot Polymeerklei: Leer de basisvaardigheden en technieken om te werken met polymeerklei. Ontdek hoe je verschillende kleuren kunt mengen en vormen kunt creëren.

🎨 Unieke Creaties: Laat je creativiteit de vrije loop! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs kunnen de kinderen hun eigen unieke kunstwerken maken.

👐 Handen-Op Leren: Deze workshop is volledig praktisch. Kinderen krijgen de kans om hun eigen projecten te maken en te personaliseren, terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

👥 Samenwerken en Delen: Deelnemers werken in kleine groepen, wat de mogelijkheid biedt om samen te werken, ideeën te delen en nieuwe vrienden te maken.

Belangrijke Informatie:

  • Leeftijdsgroep: 8 tot 14 jaar
  • Duur: 2 uur


Waarom Deze Workshop?

  • Ontwikkeling van Motorische Vaardigheden: Werken met polymeerklei helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek en hand-oog coördinatie.
  • Stimulatie van Creativiteit: Kinderen worden aangemoedigd om hun verbeelding te gebruiken en originele ideeën te ontwikkelen.
  • Plezier en Zelfvertrouwen: Het voltooien van een project geeft kinderen een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen.

Inschrijven?

Registreer je nu en geef je kind een onvergetelijke creatieve ervaring! Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je snel inschrijft om teleurstelling te voorkomen.

🌈 Laat de creativiteit van je kind stralen! 🌈