Workshop 4 Kids : Naaien (Rokje)

Add to calendar:

Workshop Naaien voor Kinderen (8-14 jaar): Maak Je Eigen rimpelrokje

Welkom bij onze creatieve en leuke naaiworkshop speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar! Tijdens deze workshop leren jonge modeontwerpers en handwerkers de basisvaardigheden van het naaien en maken ze hun eigen unieke rimpelrokje

Wat gaan we doen?

- Introductie tot naaien : We beginnen met een korte uitleg over de basisprincipes van naaien, inclusief veiligheidstips en het gebruik van een naaimachine. 

- Creatieve projecten : Elk kind krijgt de kans om een eigen rokje te maken. We begeleiden hen stap voor stap door het hele proces, van het knippen van de stof tot het maken van de laatste steek. 

Waarom meedoen?

- Leer een nieuwe vaardigheid: Naaien is niet alleen leuk, maar ook een praktische vaardigheid die kinderen hun hele leven kunnen gebruiken. 

- Creatieve expressie: Deze workshop biedt een geweldige kans voor kinderen om hun creativiteit te uiten en iets tastbaars te creëren waar ze trots op kunnen zijn. 

- Zelfvertrouwen opbouwen: Door iets nieuws te leren en een project van begin tot eind af te ronden, ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen en trots in hun eigen kunnen. 

Praktische informatie

- Leeftijdsgroep: 8-14 jaar

- Duur: 2 uur 

- Materialen: Alle benodigde materialen worden verstrekt, inclusief stof, naaigereedschap.

Kom langs en doe mee aan deze spannende workshop! Of je nu een beginnende naai(st)er bent of al wat ervaring hebt, wij zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach en een prachtig zelfgemaakt rokje naar huis gaat.