DMC Happy Amigurumi Kits.

DMC Heeft weer enkele nieuwen en leuke  amigurumi kits ! Deze zijn beschikbaar in onze winkel en webshop. 


 


Reserveer jouw tijdig jouw exemplaar !


Het lang verwachte vervolg op “Vrolijke sokken breien” en "Sock you two” van Mr. Knitbear en Dendennis komt dit najaar uit. Naast heel veel nieuwe sokken staan er dit prachtige boek ook 3 breitechnieken en basispatronen voor sokken, mutsen en sjaals.

Reserveer jouw exemplaar hier

 


DMC lanceert: DMC Eco Vita.

Het belang van het mileu en het behoud van de aarde op onze aarde hebben een grote impact op onze samenleving, dit ziet ook DMC terug in het grote succes van de Nova Vita serie. Daarom gaat DMC groots investeren in het duurzamere segment. DMC creeërt dan ook een complete collectie van producten met een belangrijke gemene deler: beschermen van het milieu en de toekomst van de planeet.

Eco Vita is een garen van 80% gerecycled katoen en 20% andere gerecyclede garen. Het unieke aan deze garens: het etiket is te gebruiken om de handgemaakte creatie mee te kunnen wassen!

Proeflapje : 10 x 10 cm = 22st x 30 nld (breinaalden n° 4 - 5)

Gewicht ca. 100 gr - Lengte ca. 250m


 

Dawn Chorus Pick & Mix CKAL Experience  


Indien U een exemplaar wenst kan je deze per mail reserveren bij Knops & More !

Prijs : 54,95 EUR

Reserveren per mail : info@knopsmore.be

of uiteraard in onze winkel !


(online reserveren is nog niet mogelijk)

Product omschrijving

In 2024 is de allereerste Scheepjes CAL alweer 10 jaar geleden. Dit viert Scheepjes met maar liefst vier nieuwe projecten. Extra bijzonder is dat u al deze projecten kunt haken óf breien! U kunt dus gaan voor een Crochet-A-Long (CAL) of Knit-A-Long (KAL).

Het eerste project is onderdeel van de Dawn Chorus serie, een eerbetoon aan zangvogels. De Goldcrest Scarf, geïnspireerd op de prachtige kleuren van het goudhaantje, is ontworpen door Martin Up North en is geschikt voor gevorderde hakers en breiers. Het patroon maakt gebruik van jacquard technieken, zoals mozaïek-haken en -breien, die afgewisseld worden door de sjaal heen, waardoor het patroon niet gaat vervelen. U maakt de sjaal met Scheepjes Metropolis, een heerlijk zacht, maar toch sterk garen van 75% merinowol en 25% nylon. In de kit zitten, naast het garen, ook nog een aantal leuke extra's.

Het haak- en breipatroon is gratis beschikbaar via de Scheepjes website in Nederlands, Engels (UK & US) en Duits en via de officiële Scheepjes Facebookgroepen. Voor beide versies heeft u natuurlijk ook brei- of haaknaalden en accessoires nodig. Deze zijn niet inbegrepen bij de kit. Voor de gehaakte versie zijn dit:

1 x haaknaald in naalddikte 3.50mm

1 x haaknaald in naalddikte 4.00mm

En voor de gebreide versie:

1 x set van 5 breinaalden zonder knop met naalddikte 3.00mm

2 x rondbreinaalden van 80cm lang in naalddikte 3.00mm OF 1 x rondbreinaalden van 80cm lang in naalddikte 3.00mm en 1 x stekenhouder

1 x haaknaald in naalddikte 3.00mm

4 x stekenmarkeerder

Wanneer de sjaal klaar is, zal de gehaakte versie 26 x 180cm groot zijn en de gebreide versie 25 x 170cm groot